Despre noi

Despre companie

 

Proiect unic vg.md creat de oameni pentru oameni de 10 ani

Oferim servicii populației în fabricarea și instalarea monumentelor de granit de înaltă calitate.

Compania noastră produce pietre de mormânt de la opțiuni bugetare la cripte de orice complexitate, care satisface nevoile fiecărui client.

Lanțul de magazine VG Ritual de la compania VG Ritual sunt situatoate în toată Republica Moldova.

Partenerii noștri urmează o monitorizare atentă și instruire pentru a oferi clientului servicii de calitate și consultanță în domeniul fabricării și instalării monumentului.

Încercăm să satisfacem pe deplin dorințele și nevoile familiilor îndoliate care au decis să mențină veșnic memoria unei persoane dragi în piatră.

Compania noastră oferă servicii de calitate la prețuri de producător, experții supraveghează fiecare comandă de la măsurători și proiectare până la instalarea unei pietre de mormânt într-un cimitir.

Partenerii noștri din orice regiune a Republicii Moldova sunt pregătiți să ofere un serviciu pentru fabricarea și instalarea unui monument din diferite tipuri de granit,

cum ar fi pokostovka, gabbro, leznik, Zhidans, labrodarit, ect..

Pietrele de mormânt sunt instalate de specialiști de înaltă calificare, cu mulți ani de experiență, folosind doar materiale de înaltă calitate care îndeplinesc cerințele internaționale.

Oferim, de asemenea, placarea mormintelor cu materiale precum gresie din porțelan sau cu diverse tipuri de granit și instalarea accesoriilor sub formă de vaze de granit și o lappad din bronz și alamă.

Principiile după care suntem îndrumați în activitatea noastră sunt:

Seriozitate și empatie

Respect și abordare individuală

Personal calificat

Produse de înaltă calitate

Prețuri mici de la producător

Atunci când comandați un monument, consultanții noștri vor răspunde cu plăcere la toate întrebările dvs. 24/7, de asemenea, datorită funcționalității site-ului, ne puteți contacta prin intermediul Viber, WhatsApp sau Messenger doar cu un singur buton.Condițiile de livrare Condițiile de livrare Rezervarea produselor Rezervarea produselor Retur Rapid Retur Rapid